Donderdag 25 maart IN HET OOR DAG Siemens en Horen Epe

Horen Epe komt met unieke actie onzichtbare hoortoestellen!

Natuurlijk is het belangrijk in deze tijd om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden. Dit neemt niet weg dat een gehoorverlies ook nu heel lastig blijft. We communiceren vaak met een mondkapje op en op 1.5 meter afstand. Of we hebben contact via de telefoon of via videobellen. Dit is voor mensen met een verminderd gehoor natuurlijk erg lastig.

Daarom vinden wij het heel belangrijk onze hoorzorg door te laten gaan op een veilige manier. Natuurlijk zijn contactmomenten in de winkel niet te vermijden, maar we proberen deze wel te minimaliseren.

Daarom organiseren wij op donderdag 25 maart een IN HET OOR DAG samen met Fabrikant Siemens. Op deze dag werken wij uitsluitend op afspraak en natuurlijk strikt volgens de RIVM richtlijnen. Tijdens deze afspraak zorgen wij voor een professioneel gehooronderzoek én direct voor de aanpassing van onzichtbare in het oor hoortoestellen van Siemens. U kunt deze hoortoestellen vrijblijvend 2 weken op proef proberen. De controle afspraak kan bij diverse modellen op afstand plaatsvinden, via uw tablet of smartphone. Maar dit mag natuurlijk ook door middel van een afspraak in de winkel.

Bij de in het oor hoortoestellen van Siemens is ook een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Ook benieuwd wat onzichtbare Siemens in het oor hoortoestellen voor u kunnen betekenen? Maak dan hier een afspraak voor onze IN HET OOR DAG op donderdag 25 maart!

 

Geef een reactie