Over ons

Ik ben Renee Verwaaijen, StAr gecertificeerd Triage audicien. Sinds 2005 in bezit van een diploma voor Vakbekwaam Audicien. De continu veranderende hooroplossingen worden door trainingen en cursussen regelmatig bijgeschoold. Mijn loopbaan is begonnen bij de ketens en daarna doorgerold naar de zelfstandige audicien. Hier kan ik het mooie beroep uitoefenen zoals het hoort.

Tijd en aandacht voor de mens achter het hoortoestel is de helft van een succesvolle aanpassing. Door te werken met de nieuwste ontwikkelingen op hoorgebied, kunnen wij altijd voor de beste technieken kiezen en zijn wij niet afhankelijk van de keuzes van een zorgverzekeraar.

Foto medewerker esther Ponstijn

Mijn naam is Esther Ponstijn, sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Horen Epe. In 2003 heb ik mijn audiciensdiploma behaald. Daarna heb ik jaren als audicien gewerkt en ook een aantal jaren als productspecialist bij een hoortoestelfabrikant. Bij Horen Epe sta ik u aan de balie en telefonisch te woord, geef ik advies en help ik u met vragen of reparaties. Met mijn kennis en ervaring help ik u graag met uw gehoor, aangezien dit zo belangrijk is om goed te kunnen functioneren. Ik zie u graag in de winkel!

Horen Epe heeft contracten met alle zorgverzekeraars en heeft het StAr Keurmerk.