Zwem- en slaapdoppen

Zwemmen

Horen Epe zwemdoppen per set  €35,-
Voor een goede afsluiting tijdens het zwemmen maken wij in de winkel zwemdoppen speciaal voor volwassenen en kinderen met gevoelige oren en buisjes. U kunt de zwemdoppen direct meenemen.

Custom-Fit Swim   €115,-
De Custom-Fit Swim oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk siliconen materiaal en voorkomen dat er water in de gehoorgang komt. Deze op maat gemaakte doppen hebben een optimaal draagcomfort en zijn voorzien van een vochtresistent filter. Daarnaast kun je nog steeds goed communiceren met deze oordoppen in.

Slapen

Custom-Fit Side Sleeper   €115,-
Last van een snurkende partner of onregelmatige diensten waardoor je vaak overdag slaapt? En slaap je daarnaast op je zij? Dan zijn de Side Sleeper oordoppen een uitkomst. De oordoppen zijn alleen verkrijgbaar in super zacht siliconen materiaal en hol aan de buitenkant voor nog meer comfort. Ideaal voor lekker slapen op je zij in een luidruchtige omgeving.

Custom-Fit Sleep   €134.95
Een snurkende partner, een lawaaierige omgeving of nachtdiensten staan een goede nachtrust soms in de weg en zorgen voor slaapgebrek. Custom-Fit Sleep oordoppen kunnen dan uitkomst bieden. Deze slaapdoppen zijn voorzien van een filter welke een broeierig effect voorkomen.