Tinnitusproducten

Wat is tinnitus?

Bij de aandoening tinnitus, beter bekend als oorsuizen, worden geluiden in één of beide oren waargenomen zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Doordat het geluid constant aanwezig is in het hoofd, kan dit leiden tot klachten als onrust, irritaties, moeheid en verminderde concentratie. Daarnaast kan het de nachtrust verstoren en zo de klachten verergeren. Tinnitus is over het algemeen niet te genezen, maar er zijn diverse behandelmethoden om te leren er beter mee om te gaan. Meer hierover leest u ook bij Diensten-Tinnitusaanpassing.

Sleeping Care kussen met Bluetooth speakers €89.95

Omdat er bij het slapengaan nauwelijks omgevingsgeluiden zijn die de tinnitusgeluiden naar de achtergrond drukken, verergeren de klachten vaak bij het in slaap komen. Het SleepingCare kussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u zachte ontspannende muziek kunt beluisteren. Het orthopedische kussen biedt daarnaast een hoog ligcomfort voor mensen met nekklachten en kan spanning verminderen.

U streamt muziek naar uw keuze via Bluetooth draadloos naar de speakers, daardoor kunt u rustig in slaap vallen. Op uw tablet of smartphone kunt u een timer instellen, zodat de muziek vanzelf uitgaat. Aangezien u met uw oren dicht bij de speakers ligt, kunt u muziek luisteren zonder uw partner te storen.

Tinnitus Balance app Gratis

Met deze gratis app van Phonak kunt u uw eigen geluidenbibliotheek aanleggen voor minder suizen in de oren.