Testpersonen gezocht! De nieuwste Widex hoortoestellen op afstand ingeregeld.

Widex Remote Care

Met Widex Remote Care is het mogelijk hoortoestellen op afstand in te stellen en bij te regelen. Het maakt niet uit of u thuis bent, op vakantie of op het werk! Door middel van een app op uw smartphone of tablet kunnen wij op afstand met u beeldbellen en uw hoortoestellen afstellen.

Widex-Remote-Care- op afstand- programmeren

Keuze juiste Widex hoortoestellen

Veel hoortoestellen van Widex kunnen op deze manier worden afgesteld. Bij de keuze van de hoortoestellen is het voor ons belangrijk meer te weten over uw situatie. Welke luisteromgevingen zijn voor u belangrijk en wat zijn dan precies de klachten. Ook is het belangrijk te weten wat uw wensen zijn met betrekking tot de hoortoestellen, wat wilt u bijvoorbeeld zelf kunnen regelen aan de hoortoestellen en hoe moeten ze eruit zien. Al deze persoonlijke aspecten bespreken wij met u tijdens een intakegesprek. Aan de hand van uw gehoormeting en uw persoonlijke wensen en situatie maken wij dan samen een keuze voor de juiste hooroplossing.

Op afstand aanpassen hoortoestellen

Voor de aanpassing van de hoortoestellen heeft u uw smartphone of tablet nodig. Hierop downloadt u een app zodat wij de toestellen voor u kunnen instellen. Indien u een recente gehoortest heeft laten maken kunnen we deze gebruiken voor het aanpassen van uw hoortoestellen. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij een gehoortest afnemen in de winkel of op afstand via de hoortoestellen. Het is wel belangrijk dat het tijdens het afnemen van de gehoortest rustig om u heen is. Bij de hoortoestellen krijgt u een Remote link geleverd. Dit kastje zorgt ervoor dat uw telefoon met uw hoortoestellen communiceert. De Remote Link hangt u tijdens het afstellen om de nek. Aan de hand van de gehoormeting stellen wij de hoortoestellen voor u in. Daarbij houden wij steeds via beeldbellen contact met u. Deze instellingen kunt u thuis gaan proberen. Spreek eens met uw huisgenoten, of probeer of u de tv en de telefoon goed kunt verstaan. Daarna houden wij regelmatig contact met u om uw ervaringen te bespreken en het geluid verder te optimaliseren.
U krijgt van ons een duidelijke instructie via de mail of op papier over het werken met Remote Care en wij helpen u natuurlijk op afstand.

Voordelen Remote Care

Deze manier van afstellen geeft natuurlijk veel voordelen in deze tijd van Corona, maar zeker ook daarna. Zo kost het u veel minder tijd als de hoortoestellen even wat bijgesteld moeten worden, en maakt het niet uit waar u bent. Ook als u moeilijk in de winkel kunt komen of veel in het buitenland bent is dit een uitkomst.

Evaluatie testperiode

Na de testperiode evalueren wij met u hoe uw ervaringen zijn met het op afstand instellen van uw hoortoestellen. Wij zijn heel enthousiast en zijn benieuwd of u dat straks ook bent!

Meldt u nu aan!

Ziet u ook de voordelen van het op afstand inregelen van uw hoortoestellen? Meldt u dan hier aan en test vrijblijvend de nieuwste Widex hoortoestellen met Remote Care. U kunt zich ook aanmelden via de mail of telefonisch op  info@horenepe.nl of 0578- 769089.

 

 

Geef een reactie