Theetijd!

Wat zou het fijn zijn als we weer gezellig onder het genot van een kopje thee onze nieuwtjes met elkaar kunnen uitwisselen. Wij als audicien weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goed gesprek met elkaar te voeren. Het zorgt ervoor dat je mee doet en dat je je goed voelt. Wij zijn blij mensen hiermee te kunnen helpen door het gehoor te verbeteren. Maar ook tijdens deze lockdown hebben mensen behoefte aan een gesprek en gezelligheid.

En daar gaan wij voor zorgen! Maak nu iemand blij en geef hem/haar gratis op voor thee tijd. Wij zorgen ervoor dat jullie beide een persoonlijk kaartje ontvangen met een leuke attentie. Er wordt een afspraak geregeld om met elkaar te (video)bellen. Zo laat je zien dat je aan iemand denkt en hoe gezellig is het om samen een kopje thee te drinken! Een leuke actie in deze sombere tijd.

Wie geef jij op?  Mail ons de naam en het adres en de dag en tijdstip wanneer je wilt bellen en zet er een persoonlijke korte boodschap bij voor op de kaart.  Wij zorgen voor de rest! Wees er snel bij, want op=op.

U mag de aanvraag mailen naar: info@horenepe.nl.

Wij zijn voor u geopend, ook tijdens de lockdown kunt u op een veilige manier bij ons terecht voor de beste hoorzorg.

Horen Epe, Scheuterstraat 4, 8161 HR Epe, 0578-769089, info@horenepe.nl

Geef een reactie