Even concentreren… hoe dan?

Met het hele gezin thuis werken in verband met het coronavirus kan best een uitdaging zijn! Er zijn veel geluiden om je heen van de andere gezinsleden. Soms wil je je even helemaal concentreren op je werk of je schoolwerk. Het is dan fijn je even af te kunnen sluiten. 

Oorkappen voor Kinderen 

Pluggerz kidz - Horen EpeVoor kinderen hebben wij de Pluggerz oorkappen. Deze oorkappen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 8 jaar. Zij beschermen het gehoor tegen lawaai, maar zorgen ook voor een demping van omgevingsgeluid als je je goed wilt concentreren. Handig nu we vaak met veel mensen thuis zijn. Veel kinderen kennen deze kappen al van school waar ze in de klas ook gebruikt worden. De oorkappen kunnen veelvuldig gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld ook tijdens muziekevenementen of andere situaties met veel geluid. De demping van deze kappen is 26 dB

Deze oorkappen kunt u bij ons bestellen voor €19.95.

Oordopjes “ Quiet “ voor oudere kinderen en volwassenen

Pluggerz quiet oordopjesVoor de oudere kinderen en de ouders is er de Pluggerz Quiet, deze oordopjes zijn voorzien van een speciaal filter om zo veel mogelijk omgevingsgeluid te dempen. De demping van deze filters is 26 dB. De oordopjes worden geleverd in twee maten zodat je zelf thuis kunt proberen welke het beste passen. Deze dopjes zijn op dit moment erg handig om tussen het schooltje spelen door nog wat te werken thuis. 

Deze oordopjes kan je bij ons bestellen voor €14,95. En als het normale  leventje weer begint krijgt u bij ons het aankoopbedrag terug bij aanschaf van een set op maat gemaakte gehoorbescherming!

Wil je deze producten bestellen, bel of mail ons even: 0578-769089 of info@horenepe.nl