Uw nieuwe hoortoestellen op afstand ingeregeld

Een goed gehoor is nu extra belangrijk

Juist in deze tijd met het coronavirus is het heel belangrijk om goed te kunnen communiceren. Het verstaan van de televisie, een gesprek met huisgenoten of een gesprek via de telefoon met familie zorgt ervoor dat u in contact blijft met anderen. In deze spannende tijd is het niet mogelijk dat wij u in de winkel helpen met de aanschaf of de bijstelling van uw hoortoestellen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om hoortoestellen op afstand aan te passen of bij te stellen. Uw hoortoestellen worden ingesteld via het internet, het enige wat u nodig heeft is een app op uw smartphone.

De aanschaf van nieuwe hoortoestellen

Bij de aanschaf van hoortoestellen is het voor ons belangrijk om meer te weten over uw situatie. Welk luisteromgevingen zijn voor u belangrijk en wat zijn dan precies de klachten. Ook is het belangrijk te weten wat uw wensen zijn met betrekking tot de hoortoestellen. Wilt u bijvoorbeeld de hoortoestellen zelf kunnen regelen en hoe moeten ze eruit zien. Al deze persoonlijke aspecten bespreken wij met u via een telefoongesprek. Samen maken wij dan een keuze voor de juiste hooroplossing. Vervolgens zullen wij de hoortoestellen voor u bestellen en bij u thuis leveren. Voor de aanpassing van de hoortoestellen heeft u uw smartphone nodig. Hierop zet u een app zodat wij de toestellen voor u kunnen instellen. Indien u een recente gehoortest heeft laten maken kunnen we deze gebruiken voor het aanpassen van uw hoortoestellen. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij een gehoortest afnemen via de hoortoestellen. Deze meting doen wij later voor de zekerheid in de winkel nog eens over in onze geluidsarme cabine. Het is wel belangrijk dat het tijdens het afnemen van de gehoortest rustig om u heen is. Aan de hand van de gehoormeting stellen wij de hoortoestellen voor u in. Daarbij houden wij steeds op afstand contact met u. Deze instellingen kunt u thuis gaan proberen. Spreek eens met uw huisgenoten, of probeer of u de tv en de telefoon goed kunt verstaan. Daarna houden wij regelmatig contact met u om uw ervaringen te bespreken en het geluid verder te optimaliseren. Omdat wij op afstand niet alles kunnen zien maken wij altijd een afspraak met u in de winkel wanneer dit weer verantwoord is!

Het bijstellen van uw huidige hoortoestellen 

Ook het bijstellen van uw huidige hoortoestellen kunnen wij wellicht op afstand doen. Of dit mogelijk is is afhankelijk van het type hoortoestel dat u draagt. Het hoortoestel hoeft niet bij ons aangeschaft te zijn om u te kunnen helpen. Bel of mail ons gerust even om te overleggen.

Voordelen van het op afstand instellen van uw hoortoestellen 

Het voordeel is nu met het coronavirus natuurlijk heel duidelijk, het voorkomen van fysiek contact. Maar er zijn meer voordelen van het op afstand instellen van uw hoortoestellen; -Het maakt niet uit waar u bent. Of u thuis bent, op kantoor of op vakantie, u hoeft niet meer naar ons toe als dat niet uitkomt -Het kost u minder tijd om uw hoortoestellen te laten laten bijstellen. -Wij kunnen u ook helpen wanneer het wegens vervoer of uw gezondheid lastig is om naar de winkel te komen