Moeite met het verstaan van de televisie?

Wanneer het gehoor minder wordt is het verstaan van de televisie vaak lastig, vooral als de spraak snel gaat en er veel achtergrondgeluiden zijn. Het geluid harder zetten helpt dan niet en kan ook hinderlijk zijn voor de omgeving.

Gelukkig zijn er speciale TV hulpmiddelen. Het geluid van de televisie wordt hiermee draadloos weergegeven via uw hoortoestellen of indien u geen hoortoestellen draagt via een draadloze kinbeugel. Bij beide systemen kunt u zelf het volume eenvoudig aanpassen.

Een TV hulpmiddel mag altijd vrijblijvend thuis uitgeprobeerd worden, voor het installeren kan er iemand bij u thuis komen. In veel gevallen krijgt u voor een TV hulpmiddel een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel

Tv hulpmiddel met kinbeugelDe Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewicht, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie kan zo worden ingesteld dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingebouwde microfoon. Met een simpele druk op de knop kunt u kiezen tussen het beluisteren van de TV of het gesprek met uw omgeving.

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel met Bluetooth

TV luisteren, een gesprek voeren of bellen met uw mobiele telefoon nu in 1 systeem! Naast bovenstaande werking is deze kinbeugel voorzien van Bluetooth waarmee u kunt koppelen met uw mobiele telefoon. Zo kunt u makkelijk overschakelen naar een telefoongesprek.

Sonumaxx 2,4 GHz Set Inductie

TV hulpmiddel met inductielusDe Sonumaxx Bluetooth set inductie is een lichtgewicht, comfortabele ringleiding halslus waarmee u op een makkelijke manier de televisie kunt verstaan via de hoortoestellen. Het volume van de televisie kan zo worden ingesteld dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De halslus is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de halslus een ingebouwde microfoon. Met een simpele druk op de knop kunt u kiezen tussen het beluisteren van de TV of het gesprek met uw omgeving. Voor het gebruik van de halslus dienen uw hoortoestellen te beschikken over een ringleidingstand.

Sonumax 2.4 GHz Bluetooth Set inductie:

TV luisteren, een gesprek voeren of bellen met uw mobiele telefoon nu in 1 systeem! Naast bovenstaande werking is deze ringleiding halslus voorzien van Bluetooth, waarmee u kunt koppelen met uw mobiele telefoon. Zo kunt u makkelijk overschakelen naar een telefoongesprek. Voor het gebruik van de halslus dienen uw hoortoestellen te beschikken over een ringleidingstand.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie