Widex Moment, het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld!

In Widex Moment is het gemak van een oplaadbaar hoortoestel gecombineerd met een geheel natuurlijke geluidservaring. Widex Moment is namelijk uitgerust met de snelste geluidsbewerking ooit in een hoortoestel. Dit betekent voor u geen last meer van een blikkerig of kunstmatig geluid, maar een geheel natuurlijke ervaring zonder vervorming.

Widex-moment-kleinste-oplaadbare-hoortoestel-ter-wereld

Widex Moment is daarnaast voorzien van bluetooth connectiviteit, zodat u draadloos kunt streamen naar het hoortoestel. Geniet van muziek of neem een telefoongesprek aan, het geluid wordt weergegeven op de goede sterkte voor uw gehoor.

Widex Moment kan op afstand voor u worden ingesteld. Het maakt niet uit of u thuis bent, op het werk of op vakantie, alles wat u nodig heeft is een smartphone of tablet. Meer informatie over het op afstand programmeren van Widex hoortoestellen vindt u hier op onze website.

Nieuwsgierig geworden naar Widex Moment? Loop gerust eens binnen voor meer informatie of maak hier een afspraak om Widex Moment vrijblijvend uit te proberen.

Geef een reactie